Gjërat e vogla që i bëjnë burrat shumë të lumtur në një marrëdhënie

3 javë më parë

Të bësh partnerin të lumtur në marrëdhënien tuaj është padyshim shumë e rëndësishme, por ka faktorë të tjerë vendimtarë që duhet t’u kushtoni vëmendje nëse dëshironi të keni një marrëdhënie të kënaqshme.

Këtu janë disa mënyra për ta bërë burrin tuaj shumë të lumtur në marrëdhënien tuaj:

1-Kryeni akte intime të rastësishme për të
Ata nuk kanë nevojë të jenë një shfaqje masive e vlerësimit dhe dashurisë, thjesht diçka befasuese dhe e vogël, si shkrimi i një letre dashurie të zjarrtë.
Më e rëndësishmja, ju duhet t’i bëni ato kur burri juaj nuk i pret.
Këtu janë disa ide:

•Ndizni qirinj në dhomën e gjumit. Një natë kur të dy jeni duke u përgatitur për të fjetur, provoni të ndezni disa qirinj në dhomën tuaj të gjumit dhe bëni dashuri nën dritën e tyre.
•Dush për dy. Një mëngjes, ndiq burrin tënd në dush dhe laje atë. Është vërtet nxehtë dhe një mënyrë e shkëlqyer për t’i treguar atij vëmendjen fizike.

2-Tregojini atij anën tuaj spontane
Aktet e rastësishme argëtuese ndjekin të njëjtin model. Qëllimi juaj është të bëni diçka argëtuese së bashku.

Nuk duhet të jetë e lezetshme apo super unike, thjesht diçka argëtuese si të provoni një sport të ri së bashku, të blini një lodër seksi së bashku, të shkoni me pushime në një vend vërtet ndryshe, apo edhe thjesht të shkoni në një bar asnjëri prej jush ska qenë më parë.

3-Tregojini atij se si ndiheni për të
Është një sekret që të gjithë djemtë nuk do ta pranojnë kurrë, por e vërteta është se meshkujt kanë nevojë për siguri po aq sa kushdo tjetër.
Unë nuk po ju sugjeroj që t’i tregoni burrit tuaj se si ndiheni për të 50 herë në ditë por as të mos e harroni ta bëni.

Të ngjashme