Kryefjala Logo

Gjërat e vogla që bëjnë gratë që burrat i konsiderojnë si tradhëti

1 vit më parë

Ju do të mendoni se koncepti i tradhëtisë bazë do të ishte mjaft bardh e zi. Tradhëtia është kur partneri juaj në një marrëdhënie të përkushtuar, monogame kryen marrëdhënie me dikë tjetër apo jo?
Secili ka përkufizimin e vet se çfarë do të thotë të jesh i pabesë në një marrëdhënie.

Këtu janë dy gjërat e vogla që bëjnë gratë por që meshkujt i konsiderojnë si tradhti:

1. Mbajtja e sekreteve
Shumë nga burrat në një studim përmendën sekretet dhe efektin e dëmshëm që mund të kenë në marrëdhënie.
Për këta burra, ideja për të mbajtur të fshehtë diçka që kanë bërë nga partnerja e tyre është testi i tyre për sjelljen që llogaritet si mashtrim.

Kjo do të thotë që nëse ata kanë bërë diçka për të cilën ndihen fajtorë, aq fajtorë sa duan ta mbajnë sekret, mund të konsiderohet edhe pabesi.
Kjo mund të jetë diçka si flirtimi me një grua në punë, e cila më vonë i dha numrin e saj të telefonit.
Dhe ata nuk duhet të veprojnë në mënyrë që ta konsiderojnë atë si mashtrim, gjë që duhet mbajtur parasysh, pasi ai mund të presë të njëjtën gjë nga ju.

2-Prishja e marrëveshjeve të vendosura më parë
Për shumicën e burrave, ajo që ata e konsiderojnë tradhti në një marrëdhënie varet nga rregullat që vendosin të dy njerëzit që nga fillimi.
Ju mund të jeni në një marrëdhënie të hapur dhe për këtë arsye “të lejoheni” të kryeni marrëdhënie me njerëz të tjerë, por nëse bëni diçka që thyen një lloj tjetër marrëveshjeje për shembull, duke mos i thënë partnerit tuaj se keni takuar dikë të ri – kjo do të llogaritet si mashtrim.

Për një çift monogam, ka të ngjarë të jetë diçka më tradicionale.
Nëse ju të dy bini dakord që nuk duhet të ketë kontakt fizik me anëtarët e gjinisë së kundërt, atëherë edhe diçka si mbajtja e dorës ose puthja mund të llogaritet si një pabesi.

Të ngjashme