Gjërat e vogla nga të cilat duhet të hiqni dorë për të gjetur shpirtin tuaj binjak

2 muaj më parë

Jeta është si një vakum. Ju mund të ftoni në përvoja të reja (p.sh. një partner) vetëm nëse i lini të vjetrat.

Duke hequr dorë nga gjërat e mëposhtme, së shpejti do të filloni të tërheqni partnerë me cilësi të lartë në jetën tuaj.

•Këtu janë gjërat e vogla nga të cilat duhet të hiqni dorë për të gjetur shpirtin tuaj binjak:

1. Kontrolli

Nëse mendoni se mund të kontrolloni kur zoti ‘i duhuri’ hyn në jetën tuaj, më duhet të zhgënjej.

Mund të shkarkoni të gjitha aplikacionet e takimeve në planet, të keni 5 takime në ditë dhe të përfundoni vetëm. Në momentin që filloni të përpiqeni të kontrolloni kohën e bashkimit të shpirtit tuaj, ju jeni duke vepruar nga një vend frike. Asnjë gjë e mirë nuk ndodh nëse ju jeni duke përjetuar një mungesë.

Vendosni synimin për të gjetur një partner së shpejti sepse të gjithë miqtë tuaj e kanë një të tillë.

Duke shkuar në disa takime dhe duke u përpjekur të bindni veten “Ai duhet të jenë ai!”

Duke shpresuar se atyre u pëlqen dhe duan një marrëdhënie me ju gjithashtu Ndaloni të përpiqeni të futeni në përvojën e personit tjetër në vend që të qëndroni në fuqinë tuaj. Ju nuk mund të detyroni ose kontrolloni asnjë rezultat.

2.Planet e ardhshme

Kam dëgjuar kaq shumë njerëz që thonë: “Do t’i bëj këto pushime sapo të kem një partner.” “Nuk dua ende të largohem nga banesa ime sepse ndoshta së shpejti do të kem një partner”. “Unë do ta bëj këtë kurs / do të vizitoj filan qytet / do të vesh ato të brendshme seksi sapo të kem një partner.”

Si ndiheni të uleni në një dhomë pritjeje gjatë gjithë jetës tuaj? Ju lutemi mos prisni që një partner të bëjë gjërat që dëshironi. Po, është mirë të dëshironi të keni një partner dhe të keni përvoja të shkëlqyera së bashku. Por të gjitha sa më sipër janë justifikime për të mos hyrë në fuqinë tuaj të plotë.

3.Pritshmëritë

Ju jeni burimi i vetëm i lumturisë suaj. Është një gjendje e brendshme. Lërini të gjitha pritshmëritë që keni nga një partner dhe së pari jepini vetes gjithçka që prisni prej tij. Gjithashtu, lëreni të lirë mendimin se të kesh një partner do të “shërojë” ose “shpëtojë” disa pjesë të tua.

Siç tha Blu of Earth: “Marrëdhëniet janë  pasqyra. Ju keni mundësinë ta shihni veten përmes syve të një personi tjetër.” Një partner mund t’ju pasqyrojë pikat tuaja të verbëra, por është ende detyra juaj t’i zgjidhni ato. Ju nuk mund të prisni që ata të bëjnë punën për ju.

4.Projeksionet

“Ju e gjeni veten në situata në kërkim të marrëdhënieve, sepse nëse do të largoheshit nga situatat, do ta gjeni veten në marrëdhënie.” – Mark Groves, trajner i marrëdhënieve

Të bëhesh gati për “njërin” do të thotë të heqësh dorë nga parashikimet. Ju vazhdoni të dilni me njerëz të ndyrë sepse po i jepni kuptim situatave tuaja.

Ju projektoni tipare mbi një person dhe gdhendni një imazh ideal që nuk ekziston.

Të ngjashme