Gjërat e thjeshta që burrat mund t’i bëjnë, në mënyrë që gratë e tyre të mos duan një divorc

4 muaj më parë

Studimet kanë treguar se gratë kanë më shumë gjasa të nisin një divorc sesa burrat, por gratë dhe burrat fillojnë një ndarje në marrëdhëniet jomartesore me pothuajse të njëjtën shkallë.

E thënë thjesht, gratë duan të largohen nga martesat e tyre, por jo domosdoshmërisht të largohen nga marrëdhëniet e tyre të gjata më shpesh se burrat.
Çfarë duhet të bëjnë burrat në shtëpi?

1-Ndihmojeni me pjatat

Ose rrobat e palara, ose çdo gjë tjetër që e mban shtëpinë të pastër dhe në rregull.
Nëse e bëni këtë, gruaja juaj do të jetë shumë më pak e lodhur në fund të mbrëmjes dhe shumë më e interesuar për të ndjekur disa “aktivitete” në dhomën e gjumit më vonë atë natë.

2-Shkoni në dyqan disa herë
Gruaja juaj e di që je i lodhur dhe se nuk të vjen për të marrë qumësht dhe bukë gjatë rrugës për në shtëpi. Por nëse ju nuk i merrni ato, ajo do të duhet ta bëjë atë.
Kjo do të thotë se ajo do të jetë më e lodhur dhe do të ketë më pak kohë në mbrëmje për ju.

3-Merrni rrobat tuaja
Ata janë në dysheme, vetëm dy metra larg nga koshi i rrobave.
Ndjehet mungesë respekti nëse dikush gjithmonë e kërkon bashkëshorten e tij t’i marrë pas, ndërkohë që ata vazhdojnë të bëjnë edhe më shumë rrëmujë.

4-Mos u largo kur gjithçka është ‘në rregull’
Nëse instikti juaj po ju thotë se diçka ka me gruan tuaj dhe ju e pyesni se si është dhe ajo thotë, “mirë”, gërmo më thellë! Fjala ‘mirë’ nuk do të thotë gjithmonë në rregull.
Mund të nënkuptojë se ajo është e mërzitur dhe e rraskapitur dhe ka nevojë të dëshpëruar që ju ta shihni këtë .
Shikoni se çfarë po bën dhe ndihmojeni, bisedoni me të.
Kjo sasi e vogël e kujdesit shtesë ndihmon shumë.

Të ngjashme