Kryefjala Logo

Gjërat e sikletshme që meshkujt i duan në shtrat

8 Janar, 2023 | 2:02 pm

Disa artikuj më parë folëm për ato gjëra të sikletshme që femrat kërkonin më shtrat,ndërsa sot rradhën e kanë meshkujt.
I zbulojmë sëbashku:

1-Për të kënaqur partnerin e tyre
Shumica e burrave më mirë do t’i bëjnë gratë e tyre të kalojnë në orgazëm sesa vetë.
Orgazma e një gruaje është kulmi i erotizmit dhe eksitimit për një mashkull. Dëgjimi i tingujve të gruas së tyre kur ajo ndihet e eksituar është po aq emocionuese. Nëse nuk më besoni, pyesni burrin tuaj.

2-Një partnere e sigurt
Burrat duan t’i bëjnë gratë e tyre të lumtura në shtrat, por nuk ka asnjë mënyrë për ta bërë këtë pa gratë e tyre t’u japin atyre reagime dhe udhëzime të drejtpërdrejta. Kur gratë thonë “Më prek kështu”, një burrë ndihet i armatosur me njohurinë se do ta bëjë atë të lumtur, gjë që është seksi për të.

(Ai mund të humbasë ereksionin e tij gjatë mësimit tuaj, gjë që nuk është gjë e keqe. Ereksioni do të kthehet si një feniks kur ai të ketë kuptuar me sukses çdo gjë dhe ju po e mësoni atë.)

3-Mendje e hapur
Mendjembyllja dhe veçanërisht ngërçi shoqërohen me dëshirën e ulët seksuale. Burrat duan një partnere që dëshiron të dëgjojë për nevojat dhe dëshirat e tyre seksuale, që nuk do të qeshte me fantazitë e tyre seksuale dhe që nuk do t’i refuzojë ata për të provuar diçka jashtë kutisë në dhomën e gjumit.
Një aspekt i rëndësishëm i mendjes së hapur në arenën e seksit të martuar është se gruaja është e hapur ndaj idesë se, për burrin e saj, seksi është shumë më i rëndësishëm se sa ajo mund ta kuptojë, dhe se, për të, seksi është po aq i rëndësishëm sa çfarëdo qoftë ajo.
Të qenit i hapur për këtë ide në vetvete ka të ngjarë të çojë në një përmirësim të jetës seksuale dhe martesës në përgjithësi për shumicën e çifteve.

Të ngjashme