Kryefjala Logo

Gjërat e sikletshme që gratë i duan në shtrat

6 Janar, 2023 | 2:36 pm

Çfarë duan në përgjithësi femrat në një marrëdhënie romantike?
Ky artikull ofron informacion të vlefshëm për burrat që duan të kuptojnë më mirë gratë e tyre.

•Më shumë ose më pak*fjalë*
Ka shumë gra që ndihen të ndezura duke folur në shtrat, por burri i tyre mendon se ata ndjejnë të kundërtën, sepse nuk po thonë gjërat që e ndezin gruan e tyre. Gjithashtu, disa femra pëlqejnë të flasin si pjesë e paralojës, por e shohin atë shpërqendruese kur janë më afër orgazmës.

Në përgjithësi, si në çdo gjë në shtrat, ndërsa gratë eksitohen më shumë, ato janë më pak të frenuara, kështu që e njëjta grua që është duke thënë diçka seksuale në kuzhinë kur gatuan darkën, mund t’i përgjigjet të njëjtit koment pas 20 minutash paralojë.

Nga ana tjetër, ka shumë gra që kanë nevojë për një fantazi të stërholluar, ose të paktën një montazh imazhesh erotike, në mendjen e tyre për t’u eksituar ose për të arritur orgazmën, dhe kur flet kjo ua prish këtë rrëshqitje në mendje dhe i irriton.

•Seksi si një arratisje nga jeta

Tema e zakonshme në jetën e shumicës së grave të martuara të moshës 30-60 vjeç është se ato ndihen të stresuara.

Seksi mund të jetë një ikje nga banalitetet dhe frustrimet e jetës, dhe dhoma juaj e gjumit mund të jetë një pushim nga gjithçka që e bën gruan tuaj të pakënaqur ose të irrituar. Që kjo të ndodhë, duhet të ketë shumë paralojë emocionale gjatë ditës, e cila vazhdon në minutat e para (të paktën) që jeni në shtrat së bashku në mbrëmje. Nëse dëshironi që gruaja juaj t’ju shikojë si një arratisje nga jeta, ju duhet të ndërtoni lidhje pozitive me veten, seksin dhe dhomën tuaj të gjumit në përgjithësi.
Duhet ta shikoni me dashuri dhe t’i flisni me një ton dashurie. Gjatë ditës, mund t’i dërgoni email ose t’i shkruani asaj gjëra të dashura dhe të ëmbla, dhe mund t’i shtoni gjëra seksuale pasi të jetë vërtetuar se keni korrespondencë të përditshme të këndshme dhe të dashur.

Nëse përqendroheni te gruaja juaj dhe e bëni atë të ndihet e dashur dhe e sigurt, dhe hapni plotësisht idenë e dhomës tuaj të gjumit si një strehë dhe qetësi nga stresi, i cili është për lidhje seksuale dhe emocionale, mund të habiteni se sa e hapur është ajo për të.
Kjo pasi shumica e grave nuk dëshirojnë asgjë aq shumë sa çlirimi nga kërkesat e vazhdueshme të jetës.

Të ngjashme