Kryefjala Logo

Gjërat e çuditshme që njerëzit refuzojnë t’i bëjnë për një mik

7 muaj më parë

Ne i duam miqtë tanë dhe do të bënim gjithçka për ta. Sipas fjalëve të hitit të Stevie Wonder, “Në kohë të mira dhe të këqija, unë do të jem pranë jush përgjithmonë. Për këtë janë miqtë”.
Por ashtu si çdo gjë tjetër, miqësia ka kufij.
Një sondazh zbuloi se ka disa raste kur miqtë tërheqin kufirin.

1. Bëni tatuazhe njësoj

Vetëm 46% do të bënin tatuazhe të ngjashme me një mik.

2. Të ndiqni mikun e tyre në një qytet të ri
Vetëm 38% thanë se do të zhvendoseshin në një vend të ri nëse shoku i tyre do të zhvendosej atje.

3. Ndarja me një tjetër të rëndësishëm

Vetëm 29 % thanë se do të ndaheshin me të dashurin/të dashurën e tyre nëse shoku i tyre nuk do t’i pëlqente.

Të ngjashme