Kryefjala Logo

Gjërat delikate që mund të bëni për ta bërë atë të të dëshirojë shumë

12 muaj më parë

Ne të gjithë e dimë se ka mënyra plot se si ta bëni një djalë që t’ju pëlqejë dhe të tërheqë interesin e tij, por gjërat delikate që mund të bëni për ta bërë atë të dëshirojë më shumë, kanë po aq rëndësi dhe ndonjëherë janë më intriguese.
Këtu janë disa gjëra delikate që mund të bëni për ta bërë atë të dëshirojë shumë:

1-Lëreni t’ju ndjekë
Mos luani lojëra, por lëreni të ndjekë. Thuajuni po takimeve kur ai ju pyet, por nëse guxon të pyesë në minutën e fundit ose me nxitim në një mënyrë që thotë se keni qenë plane të minutës së fundit, bëjeni veten të padisponueshëm.
Nëse është zotëri dhe pyet paraprakisht, thuaj po dhe trego interes, por le ta udhëheqë vallen tani për tani.

2- Shtypja kundër tij
Mbështeteni trupin në të tijin për një shtypje të shpejtë dhe më pas largohuni. Ai po imagjinon pikërisht atë sekondë se si do të ndiheshe nëse do të kishit zgjatur pak më gjatë.

3-Kaloni gishtat nëpër flokët e tij
Ju pëlqen kur ju bëhet dhe një masazh i vogël i kokës për të do ta bëjë atë pak të dobët edhe në gjunjë.
Është një gjest joshës, por i lehtë për t’u bërë pa u hedhur në thes shumë shpejt.

3-Bëjini atij një masazh, por përfundoni papritur
Jepini atij masazh të plotë të trupit dhe më pas thoni se është koha për të shkuar.
Ose anasjelltas.
Lëreni t’ju masazhojë dhe më pas befas, alarmi bie.
Sigurisht që ndez motorrët.

4-Ngacmoni atë me kufizime kohore
TI mund të përmendësh, teksa po largohesh njëri apo të dy, se si i ke harruar brekët.
Ose sa E eksituar je.
Ose se gjithçka që keni menduar gjatë gjithë ditës është pjesa e tij.

5- Mos i jepni përgjigje të drejta
Kur ai ju pyet nëse keni bërë ndonjëherë një pozicion të caktuar intim ose keni eksperimentuar duke bërë X, Y ose Z, thuajini se nuk mund të përgjigjeni ende. Dhe pastaj mos u përgjigj për një kohë.

Të ngjashme