Kryefjala Logo

Gjëra delikate por të garantuara për t’ju ndihmuar të gjeni ndonjë djalë(para verës)

25 Maj, 2023 | 3:08 pm

Po sikur të të thosha se mund të injorosh të gjitha studimet dhe sharjet shkencore? Po sikur të të thosha se, në realitet, mund të kesh cilindo mashkull që dëshiron, pavarësisht moshës, profesionit apo statusit social?

Ekziston një formulë e thjeshtë që mund të tërheqë mashkullin e ëndrrave tuaja. Dhe kjo ndodh kur përqendroheni në të qenit – S.I.J
1-Bëhu S = nxehtë

Filloni me flokët dhe grimin. (Udhëzim: Patjetër bëjini të dyja.) Nëse është takimi i parë dhe nuk i rregulloni flokët dhe grimin rregullisht — kërkoni ndihmë profesionale. Të pëlqen apo jo, duket e rëndësishme.

Çdo femër mund të duket 100% më mirë me aplikimin e duhur të grimit dhe një frizurë moderne. (Jo topuz apo bisht, zonja. I pari ju plak dhe i dyti thotë se nuk u kujdese sa duhet për të lënë kohë).

Më pas, kushtojini vëmendje të veçantë garderobës tuaj. Hiqni pantallonat; meshkujve u pëlqejnë këmbët. Nëse jeni si ne të tjerët, ju keni një trup njerëzor, jo një supermodele. Kjo do të thotë, të përqendroheni në theksimin e aspekteve pozitive dhe të fshehni çdo negative në formën tuaj.

Nuk jeni e sigurt se cilat janë pasuritë tuaja më të mira dhe më të këqija? Pyetni një stilist. Çdo dyqan cilësor ofron një numër shitësish që thjesht vdesin për t’ju dhënë mendimin e tyre. (Sigurohuni të shkoni gjatë ditës kur turmat janë më të vogla dhe stafi ka më shumë kohë për t’ju kushtuar.)

Në fund, përfundoni pamjen tuaj me një palë stileto të larta. Asgjë nuk i bën këmbët tuaja të duken më të gjata ose ecjen tuaj më seksi sesa stilettot. (Nëse normalisht nuk vishni taka dhe këpucët pesë cm ju bëjnë të lëkundeni, praktikoni fillimisht në shtëpi. Në fund të fundit, hunda e gjakosur në një takim nuk është një tipar tërheqës.)

2. Bëhu I = interesante

Çfarë ju bën të ndryshëm? Ka gra të bukura kudo. Të fitosh zemrën e një mashkulli kërkon më shumë sesa pamje të mrekullueshme. Pra, çfarë ju bën interesante? Nuk jam i sigurt? Gjeni diçka për të cilën jeni të apasionuar dhe flisni për këtë. Po, edhe nëse është fe apo politikë. Ai mund të mos jetë dakord, por asnjë mashkull nuk mund t’i rezistojë një gruaje që ka një shkëlqim në sytë e saj.

Sidoqoftë, mos u zhytni në ndonjë temë specifike. Ka një vijë të hollë midis pasionit dhe fanatizmit. Sigurohuni që të mos e kaloni atë.

Vazhdoni me ngjarjet aktuale. Nëse është në lajme, është një temë me interes. Nëse ai ndan mendimin e tij për diçka, kështu duhet edhe ju (dhe këto mendime nuk duhet domosdoshmërisht të pajtohen).

Shmangni monologjet e gjata për veten tuaj. Ai nuk është aty për të dëgjuar çdo detaj të jetës tuaj menjëherë. Lëreni diçka jashtë çdo herë që takoheni, në këtë mënyrë ju ruani disa mistere për ju që ai dëshiron të zbulojë.

3. Bëhu J = joshëse

Nëse ju pëlqen një burrë, tregojeni. Flirtoni dhe bëni të njohura qëllimet tuaja, duke luajtur në të njëjtën kohë fort për t’u arritur (lehtë).

Një lëvizje e flokëve, një prekje e lehtë e dorës, duke u përkulur, duke i zënë sytë – ka shumë mënyra se si një grua mund të tregojë interesin e saj për një burrë. Lërini të kuptojë se, edhe kur jeni duke diskutuar për Revolucionin Francez, ju jeni të interesuar për më shumë sesa për mendjen e tij.

Në fund të fundit, hulumtimet tregojnë se ne priremi të pëlqejmë njerëzit që na pëlqejnë. Vetëm sigurohuni që të mos i jepni të gjitha. Gjithmonë lini atë të dëshirojë më shumë.
Duke u bërë S.I.J kërkon kohë dhe përpjekje.

Të ngjashme