Kryefjala Logo

Gjëja e parë që duhet të bëni nëse ai thotë se nuk është “i dashuruar” me ju

26 Dhjetor, 2023 | 12:04 pm

Ju meritoni gjithçka që dëshironi nga një marrëdhënie – jo vetëm copëzat që ai është i gatshëm t’ju japë.

Thellë, ne të gjithë e dimë se çfarë do të thotë. “Të dua por nuk jam i dashuruar me ty” përkthehet në “Ka mbaruar”.

Shumica e burrave urrejnë të zhgënjejnë gratë – veçanërisht ato për të cilat interesohen. Dhe të gjithë burrat urrejnë të shohin gratë duke qarë. Kjo i bën ata të ndihen krejtësisht të pafuqishëm, në panik dhe të dëshpëruar për të gjetur daljen më të afërt, kjo është arsyeja pse ata kanë dalë me këtë linjë konfuze, me shpresën për t’ju zhgënjyer lehtësisht.

Është një nga disa linja që përdorin meshkujt kur e dinë se duhet t’i japin fund një lidhjeje, por nuk duan t’ju lëndojnë (të vërtetën, ndonjëherë ne i përdorim këto edhe për meshkujt, apo jo?)…

Largoheni atë tani nga jeta juaj dhe filloni të përqendroheni në kujdesin për ju. Dhe për të adresuar pyetjen tuaj të fundit në lidhje me faktin se ai thotë se ju jeni një person i rëndësishëm në jetën e tij, por kurrë nuk kalon kohë me ju – mirë… më lejoni ta kthej këtë dhe t’ju pyes: Kur dikush është një person i rëndësishëm në jetën tuaj, dëshironi të kaloni sa më shumë kohë me ta, apo jo? Edhe nëse jeni të zënë me punë, shkollë apo detyrime të tjera, gjeni kohë për t’i parë, apo jo?

Epo, më vjen keq ta them, por më duket sikur ky djalë thjesht po fryn tym.

Këshilla ime më e mirë është të ndaloni së fokusuari tek ai – çfarë po mendon, çfarë dëshiron, çfarë kuptimi kanë veprimet e tij – dhe të filloni ta vendosni fokusin aty ku i takon: TI.

Ju meritoni gjithçka që dëshironi nga një marrëdhënie. Ju nuk duhet të kënaqeni me copëzat e një burri që nuk është në gjendje të kalojë kohë me ju dhe të angazhohet ekskluzivisht ndaj jush.

Të ngjashme