Gënjeshtrat që ju kanë thënë për atë që duan vërtet meshkujt

3 muaj më parë

Shumë prej nesh rriten duke dëgjuar gënjeshtra për atë që burrat duan në një marrëdhënie ose në një grua.
Këto gënjeshtra janë aq të shfrenuara sa gratë kërkojnë këshilla bazuar në këto gënjeshtra.
Si ta bëj atë të mendojë kështu ?
Si të sillem në mënyrë që ai të kënaqet me mua?
Si të pretendoj se nuk jam e inatosur me të kur ndihem kaq e zemëruar brenda?

E vërteta është se shumica e meshkujve janë shumë më të shkathët emocionalisht dhe më të aftë për intimitet se femrat.
Në shumicën e rasteve, ne lejojmë që gënjeshtrat e shoqërisë të krijojnë frikë tek ne dhe kjo frikë na pengon të jemi rreth burrave dhe të komunikojmë nevojat tona.

1-Meshkujt nuk i pëlqejnë femrat emocionale
Të gjithë kemi dëgjuar se si burrat mbyllen kur një grua emocionohet.
Megjithatë, meshkujt nuk i urrejnë femrat emocionale.
Ata thjesht urrejnë kur një grua nuk mund t’i komunikojë ndjenjat e saj në një mënyrë të sigurt, të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë.

Ajo që duan meshkujt është të ndihen sikur mund t’ju dëgjojnë, të kuptojnë se çfarë del nga goja juaj dhe më pas t’ju ndihmojnë të ndiheni më mirë.
Kur një burrë mund të qetësojë ndjenjat e një gruaje, ai ndihet në krye të botës. Por kur ndihet i pushtuar nga lotët dhe duke bërtitur, ai ndihet i dështuar dhe tërhiqet.

2-Burrat duan një grua misterioze
Ky është një nga keqinterpretimet më të mëdha të botës së takimeve.
Meshkujt nuk duan të mbeten të pyesin se kush jeni në të vërtetë dhe çfarë jeni duke bërë në të vërtetë kur thoni në mënyrë të pakapshme se jeni “thjesht e zënë”.
Mos e bëni një mashkull të ndihet i pasigurt me ju.
Mbajtja e një burri të interesuar duke e mbajtur atë të ndihet i pasigurt nuk do të çojë në dashuri.
Meshkujt e duan sa të huaj mund të dukemi,të gjitha ato produkte bukurie, ndjeshmëri, butësi, lehtësi në shprehjen e cenueshmërisë dhe sensualitet të lezetshëm. Mistika femërore është lloji i misterit që një mashkull e do.

3-Burrat duan vetëm atë që nuk mund të kenë
Kjo shkon së bashku me gënjeshtrën se meshkujt e duan misterin.
Një burrë i pjekur, miqësor me angazhimin, i cili kërkon një grua dhe dëshiron një familje, nuk është i interesuar të ndjekë dënglat tuaja.
Ai dëshiron të të njohë më shumë.
Burrat që duan vetëm atë që nuk mund të kenë janë djem të papërgjegjshëm.

Të ngjashme