Gabimi më i madh që njerëzit bëjnë me astrologjinë dhe shenjat e tyre të horoskopit

2 muaj më parë

Shumë prej nesh e dinë se astrologjia nuk janë vetëm shenjat tona të diellit.
Ose që ne kemi një tabelë të tërë natale, me të gjithë planetët në të dhe një rrjet të tërë tranzite që kodojnë një mori informacionesh për veten tonë, personalitetet tona dhe fatet tona.

Gjithashtu të rëndësishme për astrologjinë janë kalimet astrologjike, të cilat ndodhin kur trupat qiellorë kalojnë pika të rëndësishme ku ishin planetët kur lindëm.

Transitet ofrojnë atë që disa njerëz e quajnë pjesën parashikuese të astrologjisë.

Kur duhet të jemi të kujdesshëm është kur shohim diçka përpara në tranzit që ne me të vërtetë e dëshirojmë.
Ose ndoshta, nga e cila kemi vërtet frikë.

Ne mund të përmbysim gjithë jetën tonë duke besuar se për shkak se ka një linjë të tërë tranzitesh të forta që sugjerojnë një rezultat të caktuar, ajo patjetër do të ndodhë.
Të supozosh se diçka do të ndodhë vetëm sepse shihni një mori tranzite të mëdha për të që po afrohet, mund të jetë një gabim i madh.

Arsyeja? Nuk mund të harrojmë të shikojmë realitetin.

Në këtë pikë, në të vërtetë ka një trampolinë të madh në tranzitet që kanë të gjithë.
Është më e qartë në grafikun e tij: Ose qëndron, ose shkon.

Kur duam vërtet diçka, ose ndonjëherë kur vërtet i trembemi diçkaje, mund të përqendrohemi kaq shumë në atë pjesë të tranzitit që shohim se po vjen, saqë nuk e bëjmë atë pyetje të madhe, për testimin e realitetit:
A më ngjan ndonjë nga këto?
Në këtë rast, përgjigja është jo.
Gjëja me e zgjuar që mund të bëni?
Mos i varni shpresat dhe dëshirat tuaja vetëm tek yjet..

Të ngjashme