Kryefjala Logo

Gabimi fatal që e bëjmë pothuajse të gjithë

2 vite më parë

Ka shumë njerëz që e pijnë kafenë me stomakun bosh në mëngjes dhe sipas ekspertëve është një gabim i madh.

Kur stomaku është bosh kafeja çliron acid hidroklorik që përshkon në të gjithë sistemin tretës dhe është shumë agresiv me stomakun.

•Irritimi i mukozës në stomak
•Inflamacion të zorrëve
•Fryrje
•Shtim të qelizave të dëmshme në stomak.
•Rrit me shpejtësi nivelet e kortizolit
•Të vjella

Ju duhet të konsumoni ushqim të shëndetshëm dhe më pas të zhyteni në kënaqësinë e kafesë.

Dhe nëse patjetër keni nevojë të pini kafenë përpara se të hani mëngjes shtoni pak qumësht dhe shoqëroheni me një biskotë, për ta zbutur ndikimin e dëmshëm.

Të ngjashme