Kryefjala Logo

Gabimet që bëjnë femrat kur ndahen me një djalë

2 Shtator, 2022 | 12:53 pm

Një nga pjesët më të vështira të takimit është t’i thuash një djali që po të kërkon sërisht se ti nuk e pëlqen.
Si t’i thuash një djali që nuk e pëlqen pa lënduar ndjenjat e tij?
Këto janë gabimet më të mëdha që bëjnë femrat kur ndahen me meshkujt:

•Fillimi i një zënke me të
Është e papranueshme të kërkosh diçka të vogël që të bezdis dhe ta përdorësh si një mënyrë për të përdorur që të mos e shikoni kurrë më.

Nëse doni të dini se si t’i tregoni një djali që nuk ju pëlqen pa qenë e keqe apo mizore mos e merrni këtë qasje pasive për t’i dhënë fund.

•Të zhdukesh
Ju mund të mendoni se ‘zhdukja’ është alternativa më e lehtë dhe më e rehatshme e disponueshme për ju.
Ai do të vërë në dyshim atë që ka bërë gabim duke ia ulur gjithë besimin,madje mund të shqetësohet se diçka ju ka ndodhur dhe të kalojë orë të tëra duke u përpjekur të zbulojë nëse jeni mirë.

Një person që bën të humburin është i papjekur, egoist dhe i pandjeshëm dhe ju nuk dëshironi të jeni ky person.
Më mirë tregojini atij personalisht me respekt në vend që thjesht të zhdukeni dhe të shpresoni se ai do t’ju harrojë shpejt.

•Ofrimi i miqësisë si çmim ngushëllimi
Ofrimi i miqësisë mund të duket si gjëja më e mirë që mund të bëni por do t’ju rezultojë e kundërta.
Për shkak se ai ju pëlqen dhe nuk dëshiron që gjërat të mbarojnë, ai do të jetë i gatshëm të pajtohet me miqësinë tuaj duke shpresuar dhe duke u lutur që ju të ndryshoni mendje.

Të ngjashme