Kryefjala Logo

Gabimet më të mëdha që bëjnë burrat dhe gratë në muajin e parë të një lidhjeje

4 Prill, 2023 | 12:30 pm

Muaji i parë i takimit është një muaj emocionues.
Dhe në atë emocion, është e lehtë të hidhesh përpara dhe të bësh disa gabime të mëdha në takime.
Si përshembull këto:

•Bëni plane për të ardhmen e largët
Këtu është një rregull që mund të vidhni nga “Si e takova nënën tuaj”: “Asnjëherë mos bëni plane me një takim më të largët në të ardhmen sesa sasia e kohës që keni dalë”.

•Prezantoni takimin tuaj me të gjithë familjen tuaj
Takimi me disa miq ose një vëlla për një pije është një gjë, të ftoni takimin tuaj në festën e ditëlindjes së tezes tuaj është një tjetër.
Lini mënjanë muajin e parë si kohë për t’u njohur.
Ju nuk dëshironi që gjyshja juaj të dalë në përfundime se ku po shkon marrëdhënia para jush.
Mos takoni as fëmijët. Jepi kohe. Prezantoni fëmijët tuaj vetëm me dikë për të cilin jeni serioz.

•Bashkë-bleni diçka së bashku
Mos blini një qen së bashku, një tryezë antike së bashku ose anëtarësimin e një çifti në kinema. As mos blini një biletë lotarie së bashku.
Nëse thjesht nuk po ndani koston e darkës, mbajini blerjet të ndara. Përndryshe, ju jeni duke shtuar para kohe një nivel angazhimi në marrëdhënie.

•Kërkoni para
Mos e bëni atë. Muaji juaj i parë i takimit mund të kthehet në muajin tuaj të fundit.

•Jepini atij një çelës
Vizatoni disa kufij të kujdesshëm për marrëdhënien tuaj në zhvillim.
Mos i bashkoni jetët shumë shpejt.
Mos kërkoni që ai të riprogramojë jetën e tij për ju.
Ju jeni takuar për më pak se një muaj. Mos prisni që ai të anulojë natën e pokerit për natën e verës dhe djathit të mikut tuaj. Është në rregull të kesh jetë të ndara, veçanërisht në fillim.

•Shfaqeni në punën e saj
Lëreni të mburret me të gjithë kolegët e saj për ju për muaj të tërë para se të paraqiteni.
Puna e saj është hapësira e saj. Respektojeni. (Dhe kur të paraqiteni përfundimisht në punë, sillni lule.)

Të ngjashme