Kryefjala Logo

Gabimet e vogla që bëjnë gratë që i largojnë shpejt burrat e mirë

3 Dhjetor, 2023 | 11:15 am

Këto gabime do t’ju pengojnë të gjeni dashurinë në internet:

•Shkrimi i një tregimi të gjatë

Profili yt vërtitet vazhdimisht për ty, ty, ty. Ju mburreni për personalitetin tuaj të madh, punën, hobi dhe arritjet tuaja. Ju përdorni fjalë dhe thënie të mëdha për t’i bërë përshtypje një mashkulli, por ai mendon se jeni shumë serioze dhe e zhytur në vetvete.

•Duke e kthyer profilin tuaj në një listë blerjesh

Është e mrekullueshme të njohësh cilësitë që dëshiron te një mashkull, por një listë e “të domosdoshmeve” dhe “shkelësve të marrëveshjeve” do t’ju bëjë të dukeni hiper-kritike dhe të vështirë për t’u marrë vesh.

Rendisni disa nga tiparet më të rëndësishme që dëshironi te një mashkull. Thuaj diçka si: “Më pëlqen një njeri që mund të komunikojë mendimet e tij dhe që kënaqet duke kaluar kohë me të dashurën, familjen dhe miqtë e tij”. Dhe më pas, fokusohuni në ndarjen e asaj se si do të dukej të ishe në një marrëdhënie me ju.

•Dukesh tepër nevojtare

Shprehjet si, “gati për të vazhduar” ose “shërim nga një ndarje e lënduar” nënkuptojnë se po tërhiqni bagazhin emocional përreth. “Duke pritur për kalorësin tim të bardhë” ose “duke kërkuar gjysmën time më të mirë” përkthehet në Ju jeni duke kërkuar për një burrë për t’ju shpëtuar. Fjalët si “shpirti binjak” dhe “njeri i ëndrrave” janë shumë presion për një mashkull – ose do të tërheqin njeriun e gabuar.

•Postimi i fotove jo të këndshme

Nëse fotot tuaja nuk janë të këndshme, ai nuk do ta lexojë profilin tuaj. Nëse postoni vetëm një foto (dhe nuk përdorni foto të shkrepura nga koka te këmbët e trupit) ose fotot tuaja janë të paqarta, të errëta, super të vogla ose në mënyrë të pavëmendshme të vjetruara, ai do të mendojë se po fshiheni më tepër kile ose që keni gënjyer për moshën tuaj.

A e keni prerë dikë nga një foto (ishin e frikshëm?) apo keni postuar një foto me një shok djalë? Meshkujt do të mendojnë se nuk e keni harruar ish-in tuaj.

Të ngjashme