Kryefjala Logo

Fundjavën më të mirë do ta ketë kjo shenjë horoskopi

16 Shtator, 2023 | 1:27 pm

Emocionet mund të ndihen të sfiduara, kështu që mos u habitni nëse dëshirat e zemrës suaj janë në luftë me plagët tuaja sot.

Nuk është çështja se cila anë është e saktë apo e gabuar, por ju do të bëheni më të fortë, më të zgjuar dhe më elastik përpara se të mbarojë dita.

•Demi

Dem, fundi i një cikli toksik po afron për ju. Mund të mos ndodhë sot, por do të përjetoni mjaft shenja dhe sinkronizime për të ditur se është afër qoshes. Pra, mbajeni fort dhe vazhdoni të bëni gjithçka që keni bërë për veten tuaj nga kjo rrëmujë.

Jeni në listën e horoskopëve më të mirë, sepse veprimet tuaja ju përshtatin me të ardhmen më të mirë të mundshme.

Saturni Retrograde tek Peshqit është sot në këndin tuaj.

Kjo do të thotë që do t’ju duhet të punoni shumë për përfitimet në jetën tuaj, por figurat e autoritetit po rrënjosin për suksesin tuaj. Ashtu si një trajner i përkushtuar palestre që trajnon një atlet kombëtar.

Ju kurrë nuk do të devijoni në drejtimin e gabuar nëse e dini se çfarë është në rrezik.

Gjithashtu, nëse papritmas ndiheni melankolikë afër fundit të ditës, jepini vetes hapësirën për t’u çliruar nga lotët.

Nga një këndvështrim shkencor, lotët dihet se lehtësojnë stresin.

Nga perspektiva e gjetjes së forcës brenda, bërja e kësaj do t’ju lejojë të shmangni kushtet negative rreth të qarit dhe të zgjidhni se çfarë veprimesh bëjnë për ju dhe çfarë jo.

Të ngjashme