Kryefjala Logo

Fundjavë jo e mirë për këtë shenjë horoskopi

25 Nëntor, 2023 | 2:54 pm

Ndonëse do të ishte mirë nëse thjesht do të largonim tensionet dhe ndjenjat tona të ankthit, veçanërisht gjatë kësaj periudhe të vitit, mund të zbulojmë se çlirimi nga dhimbja e jetës së përditshme mund të jetë më e vështirë në periudha të caktuara sesa në të tjerat.

•Gaforrja

Tani për tani, ju ndiheni sikur nuk mund të përballoni shumë nga gjërat që janë përgjegjësia juaj, dhe nëse do të kishit rrugën tuaj, do ta kalonit pjesën tjetër të vitit në shtrat, duke shijuar drama spanjolle … të cilat, meqë ra fjala, janë , mbresëlënës.

Prapëseprapë, nuk mund ta shtrëngoni thjesht telekomandën dhe të shpresoni se do të largohet gjithçka dhe ju e dini këtë. Në kohën kur do të vijë 25 Nëntori 2023, do të jeni kaq të ngopur me ‘diçka’ në jetën tuaj dhe do të fillojë vërtet t’ju arrijë në këtë kohë.

Pavarësisht nëse ky është një person apo një detyrim, gjithçka që dini është se kalimi i Saturnit në katrorin e Marsit ju bën të ndiheni super të prekshëm dhe tepër emocional.

Dita e sotme ju ka nën përshtypjen se nuk mund të përballeni me asgjë, se jeni një tela e ndezur dhe se nëse dikush do t’ju shikojë nga ana e gabuar, do të fryni. Ju ndiheni armiqësor pa ndonjë arsye të mirë, dhe ky është efekti i Marsit që funksionon në nervat tuaja.

Ju mund të përfundoni duke u përplasur me dikë në këtë ditë thjesht sepse ka ndodhur në vendin e gabuar në kohën e gabuar. Po kërkonit dikë për të shfryrë zemërimin tuaj mbi dhe duke shëtitur këtij personi të pafajshëm, i gjithi i pjekur dhe gati për të qenë objektivi juaj. Ju keni zero keqardhje ndërsa lëshoni mllefin mbi ta, domethënë deri nesër kur të kuptoni se i gjithë ky zemërim është problemi juaj, jo i tyre. Sot ju ndjeheni të rënduar dhe të lodhur.

Të ngjashme