Kryefjala Logo

Fundjava ka zgjedhur këtë shenjë si të preferuarën e saj

7 Tetor, 2023 | 1:12 pm

Me Hënën në Gaforre përballë Plutonit në Bricjap, energjia e sotme është shumë e madhe. Disa prej jush do të përfitojnë nga kalimi në modalitetin introvert dhe duke bërë atë që ju duket e drejtë në vend që të përmbushni pritshmëritë e njerëzve të tjerë.

•Bricjapi

Dita e sotme do të jetë shumë produktive për ju, Bricjap. Nëse keni plane të forta për të arritur qëllimet tuaja, vazhdoni të bëni atë që keni planifikuar për veten tuaj. Jeni shumë afër për të goditur dhe për të kaluar vijën e finishit. Sigurisht, jo të gjithë mund të mendojnë se është një vijë përfundimi “mjaft e mirë” për ju, por mos lejoni që idetë e tyre për atë që është mjaft e mirë të prishin fitoren dhe festën tuaj.

Në fund të fundit, ngrënia e ushqimit dhe uritja do të thotë të njëjtën gjë pa kontekst emocional. Edhe nëse dikush do të hante ushqim për arsye praktike, nuk do t’i sillte gëzim. As arritja e ndonjë qëllimi apo krijimi i diçkaje nga vetja nuk do të kishte kuptim për ta pa atë arsye emocionale të varrosur thellë brenda.

Shkruani mendimet dhe ndjenjat tuaja për këtë dhe zotëroni autoritetin tuaj të brendshëm. Ndoshta ju jeni në skajet e botës që po përparon tani, duke hapur rrugën për brezat e ardhshëm në një mënyrë që nuk është bërë kurrë më parë. Plutoni në Bricjap është ende duke ju shtyrë drejt atij eventualiteti në një mënyrë ose në një tjetër.

Të ngjashme