Kryefjala Logo

Fundjava i përket kësaj shenje horoskopi!

4 Gusht, 2023 | 12:32 pm

Bëni plane dhe gëzohuni jetës sepse kjo fundjavë flet për ty!

Me kë e kanë yjet?

•Akrepi

Energjia sot është shumë e përqendruar në punën e vështirë për ju, Akrep.

Përqendrohuni në prioritetet tuaja dhe merrni përgjegjësinë për ditën tuaj.

Nëse ndjeni presionin e bashkëmoshatarëve që ju detyron të veproni në kundërshtim me planet tuaja ose të tallni duke ndjekur turmën, vendosni kufij të shëndetshëm dhe ngrihuni për veten tuaj. Jupiteri në Demi dhe Nyja Veriore në Dashi janë të fiksuar tek ju.

Pavarësisht se janë në anën e kundërt të rrotës së zodiakut, ata janë në këndin tuaj. Njohuritë tuaja financiare mund të testohen dhe qëllimi juaj i jetës mund të vihet në dyshim diku gjatë ditës, por nuk do të jetë për të shkatërruar apo poshtëruar. Në vend të kësaj, do të shfaqet si dëshira për të njohur anën tjetër të historisë dhe këndvështrimin tuaj të padëgjuar.

Supozoni se ndiheni të thirrur për të bërë një meditim vizualizimi astral sot për t’u lidhur me veten dhe qëllimin tuaj më të lartë. Vizionet që shihni dhe mesazhet që merrni nga shpirti juaj do t’ju ndihmojnë të rreshtoheni në rrugën e duhur. Disa prej jush do të përfitojnë gjithashtu nga konsiderimi i një pelegrinazhi së shpejti ose një qëndrimi në një manastir malor.

Të ngjashme