Kryefjala Logo

Fundjava është premtuese për këtë shenjë horoskopi

12 muaj më parë

Në fundjavë gjithçka duket më e bukur por jo gjithmonë gjërat shkojnë siç kemi planifikuar..
Por,kësaj shenje do ti shndërrisë fati dhe gjërat do të shkojnë më mirë nga sa i kish menduar.
Cila shenjë është?

•Gaforrja
Hëna e Plotë e Binjakëve solli një pasqyrë të thellë në atë që nuk keni qenë në dijeni. Sado shqetësuese që mund të ketë qenë kjo, është gjithashtu një shans për ju që të përqafoni ndjenjat dhe nevojat tuaja me besim dhe siguri më të madhe.
Kjo është rruga përpara.
Ju nuk mund të bëni plane apo vendime nëse ende i bëni ato për të tjerët.

Ashtu si ajo dritë e ndërgjegjësimit hyri, Mërkuri dhe Venusi u bashkuan me Bricjapin, shenjën që përfaqëson marrëdhëniet romantike për ju.
Ky është një shans për të përdorur atë që doli rreth Hënës së plotë për të nisur ndryshime në jetën tuaj të dashurisë dhe sigurisht, për të mos pasur frikë t’i përkushtoheni plotësisht dashurisë.

Të ngjashme