Kryefjala Logo

Fundjava është e gjitha për këtë shenjë horoskopi

13 Janar, 2023 | 12:09 pm

Pas një jave të lodhshme,të gjithë e meritojmë një fundjavë relaksuese,por yjet do të përkëdhelin më së shumti këtë shenjë horoskopi..
Cilën?

•Shigjetari
Sektori i jetës suaj që drejton Dashi mund të mos ketë vëmendjen e shenjave të tjera, por është i rëndësishëm për ju.
Dashi sundon mbi pjesën e jetës suaj që mbart temat e gëzimit, krijimtarisë, martesës dhe fëmijëve.

Ky është sektori juaj i lumturisë dhe në të cilin meritoni të keni një shans për t’u fokusuar.
Jupiteri do të jetë në këtë pjesë të jetës suaj për pjesën më të madhe të vitit të ardhshëm, që do të thotë se mund të jetë gjithashtu një vit ku bashkohet një martesë ose një marrëdhënie e përkushtuar.
Mund të sjellë gjithashtu shtatzëni ose fëmijë të trashëguar përmes martesës.
Do të jetë koha që ju të përqendroheni te lumturia juaj me më shumë besim dhe siguri dhe të kuptoni se meritoni atë që ju mbush, dhe nëse jo, duhet të gjeni guximin të largoheni.

Çfarëdo që të pranoni do të rritet dhe zgjerohet gjatë kësaj kohe, kështu që është thelbësore t’i kushtoni më shumë vëmendje asaj që dëshironi sesa asaj që nuk bëni.
Ndërsa ndonjëherë shiheni si një shenjë që i shmanget angazhimit, jeni më të vendosur dhe më të qëndrueshëm kur jeni të përkushtuar, por nuk do ta bëni këtë me të gjithë ata që takoni.
Ju keni nevojë për liri, por keni nevojë gjithashtu për besnikërinë dhe dashurinë që është atje, pavarësisht se sa larg mund të endeni në kërkim të së vërtetës.

Të ngjashme