Fundjava drejt fundit?Si t’i riktheheni punës me energjinë e duhur!

9 muaj më parë

1-Merr masa paraprake që kalendari mos mbushet papritur me takime dhe punë.

2-Kur je me pushime në fundjavë fshiji të gjithë programet që lidhen me punën që të relaksohesh plotësisht.

3-Besoji kolegëve dhe skuadrës, sidomos personit që do i takojë të bëjë punën tënde, kështu nuk do kthehesh me stres në punë.

4-Organizohu me mendimet e tua dhe ushqeje trurin duke i thënë se je gati pasi 2 ditë ishin mjaftueshëm për tu relaksuar

5-Planifiko një tjetër arratisje për fundjavë që ditët të kalojnë më shpejt duke pritur pushimet e rradhës.

Të ngjashme