Kryefjala Logo

Fundjava aspak e premtuese e kësaj shenje horoskopi

6 Janar, 2023 | 2:37 pm

Duke pasur parasysh se ne po jetojmë tashmë me Mërkurin në retrogradë , duhet të përgatitemi për gjithçka,sidomos kjo shenjë horoskopi:

•Virgjëresha
Duke folur për ‘pilulën e hidhur’, duket sikur sot do të ‘gëlltisni’ aq shumë nga to sa t’ju zgjasë efekti gjithë jetën.
Ajo që nënkuptohet këtu është se mund të mos jeni në gjendje të trajtoni një “këshillë tjetër për ta bërë këtë vit një vit super të lumtur!”

Gëzimi i rremë i njerëzve rreth jush ju shqetëson nervat sot në mënyrë të tillë që mund të mos jeni në gjendje ta ndaloni veten që t’i tregoni të gjitha.
Dhe ju, duke qenë ju, në përgjithësi nuk e keni problem t’ia tregoni dikujt atë që mendoni.

Gjatë Merkurit, gjithçka ju shqetëson nervat, veçanërisht njerëzit dhe kërcitjet e tyre të pafundme.
Ju do t’i merrni gjërat në mënyrën e gabuar sot, është sikur thjesht prisni që dikush t’ju testojë durimin.
Nëse ata bien në Kurthin tuaj , atëherë ata do të duhet të durojnë pasojat e kalimit të kësaj linjeje.

Të ngjashme