Fundi i korrikut mund të jetë ‘pak i vështirë’ për këtë shenjë horoskopi

2 muaj më parë

Fundi i korrikut mund të jetë i vështirë për një shenjë horoskopi.

Duke pasur parasysh që sapo kemi hyrë në sezonin e Luanëve, duhet të dimë se gjithçka që bëjmë gjatë javës 24 – 30 korrik 2023, do të jetë disi emocionuese, pasi kështu është.

•Gaforrja

Ajo që mund të jetë disi shqetësuese këtë javë, 24 – 30 korrik 2023, është se miqësitë tuaja duken të lëkundshme. Është ky një mik me të cilin keni pasur ‘fjalë’ dhe këto fjalë nuk duket se i shkojnë mirë asnjërit prej jush. Jeni në greminën e përfundimit të miqësisë dhe nuk e kuptoni që ata tashmë e kanë ndërmarrë atë hap në rrugën e tyre.

Ju prireni të besoni se keni të drejtë dhe jeni pak kokëfortë kur pranoni se mund të bëni ose të thoni diçka të gabuar. Ju pëlqen të mbani imazhin e vetes si ky shpirt i ndritur, por këtë javë, ju duket se keni lënë një gjurmë të zemrave të thyera … dhe ata janë të gjithë miq. Megjithatë, ky një mik nuk po e merr më atë dhe duhet ta dini se pas kësaj jave, ata ka të ngjarë të mos ju telefonojnë më. Ndonjëherë gjërat thjesht përfundojnë.

Të ngjashme