Kryefjala Logo

Frika rreth dashurisë bëhet e vërtetë për këtë shenjë horoskopi

17 Mars, 2023 | 3:04 pm

Sot është dita kur e shtyjmë paksa shumë zarfin dhe përfundojmë me informacione që vërtet nuk duam t’i dëgjojmë.

•Virgjëresha

Ju rrallë dëgjoni një vështrim nga partneri juaj dhe kjo në vetvete ju zemëron pa fund. Duket se e keni futur veten në një nga “tipat e heshtur” që i bëjnë të njohura ndjenjat e tyre në mënyrë pasive-agresive. Ti e di se diçka po i shqetëson dhe ndërsa është shumë e lehtë për ty të shprehesh, e di që nëse i nxit sa duhet, ata do të hapen dhe do të lirohen…dhe kjo është pikërisht ajo që dëshironi prej tyre.

Ajo që nuk prisni është ajo që ata do t’ju thonë, pasi nuk do të jetë i sjellshëm.

Ju keni shtyrë dhe shtyrë, dhe tani mund të shihni se për çfarë keni shtyrë..

Shumë zhgënjim të mbyllur, dhe të gjitha janë drejtuar nga ju.

Partneri juaj ka shumë për të thënë dhe asgjë nuk është ajo që dëshironi të dëgjoni.

Të ngjashme