Kryefjala Logo

Fjalët që ju vijnë në ndihmë gjatë marrëdhënieve intime

2 vite më parë

Për 93% të femrave, të folurit gjatë raportit intim e shtonte kënaqësinë.
Të folurit gjatë intimitetit me partnerin i bën mirë çiftit dhe merret kënaqësi më e madhe se në rastet kur gjithçka bëhet në heshtje totale si robot.

Ama kujdes!
Ekzagjerimet që shpien në vulgaritet, pa dashuri dhe shpërthimet në deklarata të gjata mund të ulin ndjeshëm nivelin e kënaqësisë ndaj përzgjidhni mirë shorehjet dhe kujdes tonin që përdorni.

Meshkujt kanë kërkuar nga femrat të evitojnë fjalë si:Pitush,lepurush,shpirtush,dudush etj.
E ndërsa gratë kanë bezdi të madhe shorehjet vulgare të meshkujve që ju duket sikur ja thonë një gruaje të rrugës.

Burrave e folura vulgare në krevat ju pëlqen jo vetëm që ta përdorin, por edhe ta dëgjojnë me fjalë ‘të pista’

Ndërsa gratë e arrijnë më lehtë orgazmën kur mashkulli i tyre thotë shprehje që përcjellin dashuri dhe ndjenjë.

Të ngjashme