Kryefjala Logo

Fjalët më tërheqëse që një burrë mund t’i thotë një gruaje

14 Dhjetor, 2023 | 10:52 am

Jo, nuk është fjala ‘të dua’.

“Merrem unë me këtë .”

Kaq tha.

“Unë do të marr përsipër këtë detyrë të pakëndshme të orientuar drejt misionit, sepse kështu mund të ofroj më së miri dhuratën time mashkullore tani, duke nderuar dhuratën tuaj të shijshme të energjisë femërore për jetën time. Unë do të tregoj përkushtimin tim të thellë ndaj kujdesit tuaj duke ju siguruar mund të qëndrojë i ngrohtë nën mbulesë dhe të qëndrojë në këtë moment të përjetësisë së lumtur të mishëruar.”

Ai në fakt tha vetëm tre fjalët e para. I gjithë ai paragrafi i dytë është përkthimi im i përafërt siç besoj se e dëgjova..

Por fillimisht ai e tha atë. Dhe pastaj ai në fakt e bëri atë. Ajo ishte aq e impresionuar sa do të mendonit se ai i bleu Kullën Eifel. Gjithçka që ai bëri ishte të shëtiste qenin e saj.

Ne jetojmë në një epokë kur gratë janë të fuqizuara të kujdesen për veten si kurrë më parë. Unë u rrita kryesisht duke menduar se gratë supozohej se “merrem unë me këtë ” për veten e tyre.

Gjithmonë më kanë ardhur kaq shumë mesazhe se gratë janë të barabarta me mua në çdo mënyrë. Kjo është një gjë e mirë nga një këndvështrim i caktuar.

Gratë janë të barabarta me burrat, për sa i përket vlerës dhe vlerës së natyrshme njerëzore. Ata duhet të kenë çdo të drejtë ligjore që ka çdo njeri.

Të ngjashme