Kryefjala Logo

Filmat më romantik të të gjitha kohërave.Sa nga kta keni parë?

1 vit më parë

Një pasdite pa punë,në shtëpi,me një shoqe a një partner,duke vendosur një film romantik në televizor dhe ta shijosh atë si herën e parë edhe pse po e shikon për të dhjetën herë.

Perfekte apo jo?
Ju tregojmë filmat më romantik nëse edhe ju dëshironi një pasdite si kjo:

1-Blue Valentine
Do shikoni periudha të ndryshme të marrëdhënies së trazuar midis një burri dhe një gruaje në sfondin e dashurisë që ndiejnë njëri për tjetrin.
Pa bërë lëshime duke treguar nuancat problematike të një marrëdhënieje, ‘Valentini Blu’ është një film për jetën dhe për figurën e pashuar të kohës. Pikat kryesore përfshijnë shfaqjet emocionuese të Ryan Gosling dhe Michelle Williams.

2-Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Aventurat dhe pengesat e një çifti dallohen nga ky film, gjithmonë në sfondin e një atmosfere jo-kronologjike të skenave që kërkojnë maksimumin nga shikuesit.
Këtu, Jim Carrey dhe Kate Winslet luajnë personazhe mjaft të ndryshëm nga ata që kanë luajtur në filmat e tyre, në një dramë të dendur dhe të pametë vizualisht.

3-Ghost
Pasi partneri i saj u lrgua nga jeta në një grabitje, një grua e re duhet të rindërtojë jetën e saj.
Sidoqoftë, një medium i vjen asaj duke pretenduar se fantazma e partnerit të saj është e pranishme, ajo fillon të vërë në pikëpyetje gjithçka që ishte e drejtë në jetën e saj. ‘Ghost’ është një film që sigurisht do të marrë shumë lot nga ju. Pikat kryesore përfshijnë shfaqjet e Patrick Swayze dhe Demi Moore që udhëheqin protagonistët.

4– Moonlight
Disa fragmente të jetës së një djali janë eksploruar nga komploti, duke sjellë ndërlikimet e marrëdhënies së tij të ekzagjeruar me botën përreth tij: ‘Moonlight ’mund të japë një vështrim pohues në një shtresë të lënë pas dore nga kinemaja,marrëdhëniet homoafektive midis zezakëve.
Një kryevepër e padiskutueshme e kinemasë që mbetet në mendjen e shikuesit edhe shumë kohë pas përfundimit të saj.

5- The Glenn Miller Story
Filmi tregon historinë e jetës së muzikantit Glenn Miller, duke kapur momentet më emblematike të trajektores së tij në botë dhe të romancës së tij me gruan që dashuron, ‘The Glenn Miller Story’ është një film që përdor një atmosferë të këndshme nga fillimi në fund, duke fituar momentet e tij me cilësi më të lartë në interpretimin e James Stewart si protagonist.

Të ngjashme