Kryefjala Logo

Fiku u poq por këto shenja horoskopi nuk do të piqen kurrë

7 Qershor, 2022 | 1:03 pm

Ka disa njerëz që pavarësisht moshës nuk do të rriten kurrë,ndaj keni dëgjuar për sindromën e “Pitter Pan”
Edhe në shenjat e horoskopit ka nga ata që humbasin nëpër ëndrrat dhe iluzionet e veta duke u larguar nga realiteti me një qëndrim prepotent sikur janë më të mirët.

Këta janë thjesht njerëz të papjekur dhe kanë zakonisht këto shenja në horoskop:

•Peshqit
Ëndërrimtarja e përsosmërisë që nga ndikimi i realitetit të ashpër bëhet dramatik,ndaj shpesh të lindurit e kësaj shenje e shmangin realitetin dhe jetojnë në botën e bukur që krijojnë vetë.
Rutina dhe monotonia janë gjithashtu dy aspekte të jetës që nuk ju pëlqejnë dhe duke qenë një shenjë krijuese dhe imagjinare, nuk është edhe aq e çuditshme që vendosin të qëndrojnë përgjithmonë “Pitter Pan” në shpirt.

•Binjakët
Një shenjë vërtet dinamike, sportive, shoqërore dhe që nuk shkel mbi askënd për të fituar popullaritet.
Simpatia e tij e lindur e bën atë një person të përsosur për festa, mbrëmje dhe udhëtime. Të lindurit e kësaj shenje duhet të sigurohen vazhdimisht dhe të kenë familjen përreth. Si fëmijë ata do të mbeten të tillë pavarësisht viteve që kalojnë.

Të ngjashme