Kryefjala Logo

Femrat që i mbajnë mend këto tre gjëra janë ato që i marrin djemtë

20 Gusht, 2022 | 12:51 pm

Shumë gra që pyesin se si të jenë të lumtura ose të paktën më të lumtura,mendojnë se gjetja e mashkullit të tyre ideal, dashuria dhe fillimi i një lidhjeje afatgjatë është shansi më i mirë që kanë.

Për fat të keq nëse besoni se lumturia juaj e ardhshme varet nga zbulimi i suksesshëm i mënyrës se si ta bëni një djalë të dashurohet me ju mund të jeni duke e përgatitur veten për një jetë të trishtë.

Këtu janë gjërat kryesore që duhet të dini se si të jeni të lumtur dhe të gjeni shpirtin tuaj binjak duke marrë një qasje proaktive si për jetën ashtu edhe për të rënë në dashuri:

•Merrni përgjegjësinë për të krijuar lumturinë tuaj.
Lumturia vjen kur ju merrni një vendim për të qenë pozitiv ndaj jetës, pavarësisht nga uljet dhe ngritjet e pafundme.
Kur përgjegjësinë për lumturinë tuaj e vendosni mbi dikë tjetër përveç vetes, ka të mundësi ta bëni veten të ndiheni edhe më të pasigurt dhe të vetmuar se kurrë më parë.

•Lumturia tërheq partnerët e mundshëm.
Kur jeni të lumtur keni më shumë gjasa të tërhiqni atë dikë të veçantë që do të donit të kishit në jetën tuaj.
Kur silleni i/e trishtuar ose i/e turpëruar përreth, ka më pak mundësi që dikush të përpiqet të flasë me ju e lëre më t’ju kërkojë të dilni sepse ata mendojnë se kjo nuk duhet të jetë një kohë e mirë për ta për ta bërë këtë.

•Gjeni dhe vlerësoni gjërat pozitive:
Të bësh diçka aq të thjeshtë sa të ndalosh për të parë një perëndim të bukur ose të flasësh përgjatë një plazhi kur moti është i duhuri mund të të ngrejë humorin edhe në ato momente kur jeta është në gjendjen më sfiduese dhe zhgënjyese.

Të ngjashme