Kryefjala Logo

Femrat e horoskopit që priren të tradhëtojnë më shumë

15 Qershor, 2022 | 12:29 pm

Pse si mendonit ju që vetëm meshkujt tradhëtojë?
Jo jo,tradhëtia është e njeriut,as e femrës e as e mashkullit.
Por,disa shenja në horoskop janë më të prirura të tradhëtojnë partnerin dhe sot po flasim për femrat.

1-Virgjëresha
Virgjëreshat e kanë si artin e tyre të preferuar tradhtinë.
Ato e marrin martesën shumë seriozisht, madje mund të rrinë me një person gjithë jetën, por kjo nuk i pengon të tradhtojnë. Vetia e tyre është se tradhtojnë pa u vënë re fare.

2-Peshorja
Nëse jeni të lidhur me një femër të shenjës së Peshores, do mbusheni me aventura dhe mistere.
Këto femra janë eksperte për të fshehur tradhtinë dhe është shumë e vështirë për t’i kuptuar. Hapini sytë katër!

3-Shigjetari
Femrat shigjetar kapin çdo mundësi të re që i del para.Ato mund të ju tradhtojnë ju edhe me një person që i përket rrethit tuaj shoqërorë.
Nuk fshihen ndryshe nga shenjat e tjera dhe rutina është ajo që i çon drejt tradhëtisë.

Të ngjashme