Kryefjala Logo

Fëmijët nuk marrin asnjë cent.Çfarë do bëjnë Ashton Kutcher dhe Mila Kunis me pasurinë e tyre prej 275 milionë dollarësh ?

1 Prill, 2023 | 11:33 am

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis janë të martuar që nga viti 2015.
Ata janë prindër të fëmijëve Wyatt Isabelle, 8 vjeç dhe Dimitri Portwood, 6 vjeç.

Ata janë gjithashtu pronarë të një pasurie neto prej 275 milionë dollarësh, të cilën ata nuk kanë në plan t’ia trashëgojnë fëmijëve.
“Fëmijët e mi po jetojnë një jetë vërtet të privilegjuar, një jetë të pabesueshme lluksi”.
“Ata as nuk e dinë çfarë kanë dhe nuk do ta dinë kurrë sepse kjo do të jetë e vetmja që ata e dinë.”

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis nuk planifikojnë t’i lënë fëmijët e tyre të trashëgojnë pasurinë e tyre prej 275 milionë dollarësh.
Kutcher,për qëllimet e tij prindërore tha:“Unë dua që ata të jenë vërtet të shkathët. Unë dua t’i mësoj ata të jenë të shkathët.”

Kutcher iu referua edukimit të tij si një ndikim në mentalitetin e tij ekonomik.

“Për shkak se ishim një klasë e mesme duke u rritur, unë kisha këtë mentalitet ‘njerëzit e pasur ishin në një farë mënyre të këqij’”, shpjegoi Kutcher. “Tani që kam njëfarë pasurie, ka ndryshuar perspektiva.”

Të dy janë të vendosur mos t’iu lënë asnjë qindarkë fëmijëve:
“Unë nuk po krijoj një besim për ta,” tha Kutcher.
“Ne do të përfundojmë duke i dhënë paratë tona për bamirësi dhe gjëra të ndryshme.”
“Nëse fëmijët e mi duan të fillojnë një biznes dhe ata kanë një plan të mirë biznesi, unë do të investoj në të, por kaq,” shpjegoi aktori.
“Shpresojmë se ata do të motivohen kështu dhe të jenë të zotët!”
Po ju ndani të njëjtim mendim prindërimi?

Të ngjashme