Fansa të Android apo Iphone? Kryefjala tregon çfarë domethënie ka kjo gjë

1 vit më parë

Njerëzit që zgjedhin telefonat Android janë më të ndershëm dhe të thjeshtë se ata që zgjedhin iPhone thotë një studim.

Telefonin e shohin si një tregues të statusit shoqëror,ata që janë fansa të Iphone-it.
Përdoruesit e Android-it janë më të mëdhenj në moshë, përgjithsisht meshkuj, më të sinqertë dhe nuk duan t’ia dinë për pasurinë dhe statusin që kanë në shoqërori.

Në kundërshtim me ta, përdoruesit e iPhone-it janë më të rinj në moshë, zakonisht janë femra dhe duan një telefon që nuk mund të blihet nga çdokush.

Të ngjashme