Kryefjala Logo

Fakte që çdo grua duhet të dijë për burrat që i duan vërtet, sipas një mësuesi të shëndetit mendor

1 muaj më parë

Asnjë person nuk duhet të humbasë veten në një marrëdhënie për shkak të shëndetit të tij mendor.

1. Asnjëherë nuk duhet t’i thuash një burri të rritur se si të të dojë.

Nëse partneri juaj ju njeh vërtet dhe ju kupton, nuk duhet t’i mësoni atij se si t’ju dojë.

2. Atë që nuk do ta bëjë një mashkull, do ta bëjë një tjetër që të vlerëson.

Ka diçka për të thënë për të mos u vendosur. Nëse një burrë nuk do t’ju ofrojë atë që ju nevojitet emocionalisht, ekziston dikush tjetër që do ta bëjë.

3. Ai do të tradhëtojë nëse do, dhe nuk mund të bëni asgjë për këtë.

Tradhëtimi nuk ka të bëjë fare me mënyrën se si ka shkuar marrëdhënia dhe asnjë grua nuk duhet të fajësojë veten për këtë. Ju kurrë nuk duhet të merrni përgjegjësi për veprimet e dikujt tjetër.

4. Ndaloni së pranuari shprehjen ‘Epo, ky jam pikërisht unë’.

Rritja dhe ndryshimi janë një pjesë e rëndësishme e jetës. Ne, si njerëz të shëndetshëm, duhet të aspirojmë të ndryshojmë gjithmonë dhe kushdo që lufton kundër tij nuk ia vlen kohën tuaj. Dashuria nuk është rrugë njëkahëshe.

5. Një burrë do t’ju trajtojë pikërisht ashtu siç ndihet për ju.

Personi i duhur për ju do të bëjë gjithçka në fuqinë e tij për t’u siguruar që ju e dini se jeni të dashur. Nëse ai ju trajton me mungesë respekti, kjo nuk është dashuri.

6.Burrat do të bëjnë gjithçka për gruan që e duan vërtet.

Kur një mashkull bie në dashuri, ai do ta mbrojë atë marrëdhënie, por kurrë nuk do të përpiqet të kontrollojë ty apo marrëdhënien.

7.Mos i jepni asnjë mashkulli një shans të dytë – meshkujt e rritur dhe të pjekur janë plotësisht të vetëdijshëm për veprimet e tyre kur i bëjnë ato.

Një pjesë e rëndësishme e të qenit i rritur është të kuptosh se çdo sjellje ka një pasojë. Një burrë në një marrëdhënie të shëndetshme nuk do të jetë kurrë injorant për veprimet e tyre.

Një grua që pranon justifikimet e një burri për sjellje të keqe, krijon terrenin që sjellja të përsëritet.

8.Ju nuk po kërkoni shumë; thjesht po pyet personin e gabuar.

Asnjëherë nuk duhet të ndiheni fajtorë për shprehjen e dëshirave dhe nevojave tuaja në një marrëdhënie. Nëse doni dhe jeni të dashur, nuk ka gjë të tillë që të kërkoni shumë nga partneri juaj.

Të ngjashme