Kryefjala Logo

Fajin e ka Kim Kardashian, vajzat shqiptare le ta mësojnë këtë sekret të veshjes intime

15 Gusht, 2021 | 11:42 am

Mbajtja e një korseje është thyer në një trend ,femrat kudo në botë po e përdorin këtë veshje për të ngushtuar belin, por pa kuptuar dëmtimin që po i bëjnë trupit.

Korseja veshja e brendeshme e femrave dukej sikur ishte harruar qe prej viteve 1800 ku shtresat e larta dallonin sepse femrat fisnike shtrengonin belin maksimalisht, por Kim Kardashian e rikthehu kete veshje ne mode dhe tashme eshte shume e shitur madje edhe nga femrat shqiptare. Por per korsene ka thene dy fjale edhe aktorja Emma Stone ka treguar vuajtjet e saj për hir të veshjes gjatë xhirimit të filmit “The Favourite”, për shkak të një korseje.

Stone foli hapur për ndikimin e veshjes në trupin e saj për “Daily Mail”.

“Gratë jetonin me të për shumë kohë, gjë që të jep një pëlqim për atë periudhë dhe për atë që ato kalonin. Muajin e parë nuk mund të merrja dot frymë dhe merrja karamele me mente dhe duhet të mendoja se isha në një hapësirë të madhe, që të mbushesha me frymë. Pas një muaji, të gjitha organet e mia u zhvendosën, ishte kaq e shpifur dhe nëse nuk të duhet ta bësh, mos e mbaj”, tha Stone.

Asaj iu desh që ta mbante korsenë për dy muaj, pasi xhirimet zgjatën nga muaji mars deri në maj të 2017-s.

Të ngjashme