Kryefjala Logo

Është zbuluar pse nuk e harrojmë kurrë dashurinë e parë

11 Gusht, 2022 | 12:21 pm

Shumë prej nesh kanë një sekret.
Ju mund të mos e dini se të njëjtin sekret që fshihni, e keni të përbashkët me të tjerë të panumërt.
Ju ende mendoni për dashurinë tuaj të parë.

Ju keni ecur përpara dhe prap për disa arsye, dashuria juaj e parë ende ju shkon në mendje.
Duket se thjesht nuk mund të rikuperoheni nga ndarja siç keni pasur në marrëdhëniet e tjera të së kaluarës.
E dini që nuk jeni ende të dashuruar, kështu që çfarë do të thotë kjo?

Nëse keni qenë shumë të dashuruar, kjo mund të shkaktojë konfuzion më vonë kur të reflektoni për marrëdhënien.
E vërteta është se ju jeni rritur dhe ndryshuar.
Ju nuk keni nevojë të torturoni veten me çfarë apo nëse.
Jini të sigurt në vendimet që keni marrë sepse ato ju kanë çuar këtu ku jeni sot.
Nëse jeni ende duke menduar për atë që keni bërë dje, nuk keni bërë shumë sot.

Dashuria juaj e parë është pjesë e asaj që jeni.
Është një pjesë e veçantë e përvojës së rritjes dhe ne mësojmë shumë më tepër sesa kuptojmë prej saj kur bëhet fjalë për të njohur veten dhe për të menaxhuar marrëdhëniet e ardhshme.

Është në rregull të pranosh që do ta kesh atë person dhe përvojat e tua me vete në jetë.
Ata ndihmuan që të bëheni ata që jeni dhe është koha për të thënë faleminderit, për të mbyllur derën dhe për të ecur përpara me gjithë besimin dhe vetëdijen që keni krijuar.

As ti dhe as unë nuk kemi nevojë të ripërsëritim të kaluarën, por ne mund të pranojmë rolin që ajo kohë, së bashku me atë person, luajti në jetën tonë ndërsa përballemi me sfida të reja.

Të ngjashme