Kryefjala Logo

Epilim i përhershëm tani mund të bëhet edhe në verë! “Allure Beauty” prezanton Alma Soprano Ice Platinium!

26 Korrik, 2022 | 4:19 pm

Të gjitha vajzat por edhe djemtë, dëshirojnë që të kenë lëkurën e butë si beb. Shumë herë kemi dëgjuar se epilimi është I dëmshëm, madje thonë se nuk duhet realizuar në verë pasi njuki duhet të keni kontakt me rrezet e diellit pas epilimit. “Allure Beauty”, sapo I rrëzoi poshtë të gjitha këto hipoteza. Klinika e mjekësisë estetike prezanton aparaturën “Alma Soprano Ice Platinium”. Pork u dallo ajo nga paisjet e lazerit që shohim vërdallë?

Ndryshimet janë thelbësore dhe “Allure Beauty” është klinika e parë e cila sjell risitë europiane dhe jo vetëm në Shqipëri e Ballkan.

“Alma Soprano Ice Platinium:

-Ka 3 gjatësi vale të dritës (Alexandrit, Diode, YAg) në 1 aplikator

-aplikohet në çdo stinë

-pa dhimbje

– pa efekte anësore

-Për çdo tip lëkure.

Gjithë këto benefite sjelliin një proçfedurë pa dhimbje dhe komode falë kiokës së akullt të aplikatorit dhe madje është metoda perfekte për të shpëtuar përgjithmonë nga qimet. Qëndroni të vëmendshëm në faqen e “Allure Beauty”, në Instagram sepse shpesh herë epilimin full body e përfitoni edhe me oferta!

Të ngjashme