Kryefjala Logo

Energjia shëruese rrethon këtë shenjë të horoskopit

20 Qershor, 2024 | 11:18 am

Ne jemi gati të shfrytëzojmë energjinë për të shëruar veten nga problemet e së kaluarës.

•Luani

Kishte një moment në jetën tënde kur duhej të kishe gjithçka që doje sipas kërkesës, pasi e kishe besuar veten të denjë për këtë lloj jetese. Edhe pse kjo nuk është një mënyrë e tmerrshme për të ndier veten, ju e keni kuptuar se jo gjithmonë funksionon kështu. Nëpërmjet provave dhe gabimeve, ju keni mësuar se nëse nuk e merrni atë që dëshironi, është më mirë të jetoni me të.

Në të kaluarën, ju i keni marrë zhgënjimet tuaja dhe i keni kaluar te të tjerët. Nga ana tjetër, ata janë mbrojtur kundër jush. Ishte një rreth vicioz që nuk u zgjidh kurrë deri më tani, dhe më 20 qershor, gjatë Solsticit Veror, do të shihni se jeni gati të hiqni dorë nga mënyrat tuaja të vjetra, në mënyrë që të mund të shëroheni dhe të rriteni në përsëritjen tjetër të vetes.

Ju jeni dikush që përmirësohet vetëm me kalimin e kohës dhe kjo energji shëruese ju lejon të gjeni veten në të gjitha këto. Ju nuk dëshironi të qëndroni në një vend të pakënaqësisë së hidhur, pasi keni parë që ky lloj emocioni është i padobishëm. Ju më mirë do të jetoni në të tashmen, duke lënë dritën shëruese të Solsticit Veror të shkëlqejë mbi ju. Kjo të bën të lumtur, Luan, që të hap dyert për lumturinë e ardhshme. Buzëqeshni!

Të ngjashme