Kryefjala Logo

Ëndërroni para kur flini?Ja domethënia e tyre

16 Shtator, 2021 | 11:27 am

1.Nëse shikoni se keni fituar para do të thotë se jeni të suksesshëm

Paratë simbolizojnë vetbesimin, suksesin dhe vlerat.

2.2. Nëse keni humbur para

Ju po kaloni një moment jo të lumtur në jetën tuaj. Ndoshta po ndiheni të dobët dhe nuk po e kontrolloni dot më jetën tuaj. Jeni në kërkim të dashurisë dhe ndiheni të refuzuar. Nuk po ju kushtojnë vëmendjen e duhur.

3. Nëse nuk keni fare para

Kjo endërr do të thotë se keni frikë se po humbisni gjërat në jetën tuaj.

4. Nëse po vidhni para

Kjo ëndërr kupton se ju jeni në rrezik dhe nuk po ju ecën në dashuri ashtu si do dëshironit. Kjo ëndërr ju paralajmëron, të tregoni kujdes!

Të ngjashme