Kryefjala Logo

Emri juaj është shkruar në yje, sipas teorisë së një astrologu

28 Korrik, 2023 | 12:31 pm

Disa astrologë besojnë se emrat tanë, së bashku me ata të njerëzve më domethënës rreth nesh, si dhe ngjarjet e mëdha të jetës dhe botës, janë të shkruar në yje. Në shumë raste, asteroidët e emërtuar personalisht mund të na tregojnë njerëzit më të rëndësishëm në jetën tonë, si dhe rezultatin e situatave specifike.

Astrologu dhe krijuesja e TikTok Daniela, shpjegon në një video të TikTok, “Shumica e asteroidëve të mëdhenj dhe të vegjël të përdorur në astrologji janë emëruar sipas perëndive dhe perëndeshave greke, por ka edhe 12,000 asteroidë të tjerë që janë emëruar sipas njerëzve, vendeve, gjërave. Është një asteroid Daniela, – vazhdoi ajo, – dhe ky është emri im. Ekziston një asteroid i Çikagos; ka shumë emra atje.”

“Kjo është grafiku i nënës sime,” tha ajo, duke treguar një tabelë të re në ekran. “Në shtëpinë e saj të parë, në ngjitësin e saj është asteroidi Daniela; nuk mund ta përcaktojë këtë. Emri im i mesëm është Simone dhe është në lidhje me Venusin e saj përfaqësojnë gjithashtu mëmësinë.

Emri i babait tim është Leonid dhe ai në fakt është një Luan. Unë nuk mund të gjeja një asteroid të quajtur Leonid, por ishte një i quajtur Leonov dhe Leonidas. Leonidas në shtëpinë e saj të katërt të shtëpisë dhe familjes dhe Leonov ishte në shtëpinë e saj të dytë, dhe në fakt kam vënë re një model të partnerëve të përjetshëm që kishin atë asteroidin e shtëpisë së dytë, bazuar në atë që po provoja sot.”

Ajo më pas vazhdon të shpjegojë se si emri i saj përshkruhet në yje. “Asteroidi Daniela ishte në lidhje me Diellin tim në Luan në kohën e lindjes sime,” vazhdoi ajo, “kështu që është shkrirë me identitetin dhe vetëdijen time. Kërkova gjithashtu emrin e partnerit tim, Logan dhe ai u spërkat rreth grafikut tim. Logos, asteroidi është në Ascendantin tim, dhe ai është gjithashtu pranë motrës time binjake Samantha në krye. Ky është afër emrave të prindërve të mi në Qiell”.

Si të gjeni emrat e asteroideve në grafikun tuaj të lindjes?

Në videon e saj të radhës, Daniela detajon se si të gjeni asteroidët tuaj personalë dhe shumë nga ata me emër më pak të njohur. Së pari, shkoni te astro.com për të krijuar grafikun tuaj të lindjes. Pastaj zgjidhni opsionin e grafikut të zgjeruar. Nga atje, lëvizni poshtë në seksionin e zodiakut dhe shtëpisë dhe zgjidhni “shenjat e tëra”. “Ajo që do të bësh e fundit është të shkosh te objektet shtesë,” vazhdoi Daniela, “shtypni listën e numrave të emrave të asteroidit, shtypni shkronjën që dëshironi dhe lëvizni dhe gjeni emrin.”

Nga këtu, klikoni për të llogaritur, e cila do të gjenerojë grafikun tuaj në formën e rrotës së zodiakut. Hidhini një sy grafikut për të parë emrat e asteroidëve që keni zgjedhur dhe ku shfaqen në grafikun tuaj.

Kur kërkoni për asteroidë që do të zbatoheshin për historinë personale ose një ngjarje botërore, zëvendësuesit shpesh duhet të përdoren në krahasim me një emër të shkruar saktë. Meqenëse shumë më tepër asteroidë kanë emra femrash, shpesh përdoret versioni femëror i një emri mashkullor; për shembull Josefa mund të përdoret për Joseph ose Patricia për Patrick. Njohuritë tona për asteroidët po zgjerohen vazhdimisht, dhe vetëm rreth një e katërta e asteroidëve të njohur janë emëruar.

Burimi:YourTango

Të ngjashme