Kryefjala Logo

Eleminoni shenjat në fytyrë, zgjidhni kremin e duhur mbrojtës nga dielli vetëm në “Allure Beauty”!

1 vit më parë

Gjatë gjitha stinëve, duhet të mbrojmë fytyrën nga rrezet e diellit, edhe kur ato nuk janë aq të forta. Por le të ndalemi pak në rrezet e nxehta të verës, ku patjetër me vete duhet të keni kremin mbrojtës. E teksa flasim për krem mbrojtës e sigurt që ju keni shumë dilema, se cilin duhet të zgjidhni. Kështu që për këtë do t’ju vimë në ndihmë ne në bashkëpunim me “Allure Beauty”.

Klinika e mjekësisë estetike “Allure Beauty”, ka promovuar prej kohësh tashmë, produktet koreane të çertifikuara. Ku mes larmishmërisë së produkteve ndaj kujdesit të lëkurës, gjeni lehtësisht dhe kremin e diellit që u përshtatet me fytyrën. Mund të zgjidhni në përshtatje të lëkurës suaj SPF nga Merikit apo Bellmona, të cilat i gjeni në këtë link:

Kini parasysh që lëkura është mbrojtja jonë e parë ndaj faktorëve të jashtëm, rrezeve UV apo dhe mikroorganizmave. Prandaj duhet të tregoni kujdesin e duhur për të. Për çdo informacion mund të kontaktoni me “Allure Beauty”.

Të ngjashme