Kryefjala Logo

Ekzistojnë vetëm 4 lloje çiftesh, sipas hulumtimeve:Cili lloj jeni ju?

30 Tetor, 2023 | 12:40 pm

Të gjitha marrëdhëniet nuk janë të barabarta dhe shkenca më në fund ka gjetur një mënyrë për të kategorizuar kufijtë, përkushtimin e dashurisë suaj dhe lumturinë dhe ndjesitë shpërblyese që ndjeni në grupe specifike për kënaqësinë tonë të gjykimit subjektiv.

• Jeni të mbushur me konflikte, por oh kaq i dashuruar

Nëse jeni çift i këtij lloji, atëherë ka të ngjarë që mund t’i t’ju vijë mendja lart e poshtë, mbrapa dhe mbrapa.

Përkushtimi juaj ndaj njëri-tjetrit ndryshon ndërsa shkoni – një minutë nxehtë, tjetrën të ftohtë.

Konflikti ju largon, por më pas pasioni ju shtyn përsëri në krahët e njëri-tjetrit. Kur jeni bashkë, jeni vërtet bashkë, por kur nuk jeni, patjetër që nuk jeni. Megjithatë, ekziston një magnetizëm i caktuar i përcaktuar që vazhdon të të tërheqë përsëri te personi për të cilin je i çmendur, pavarësisht goditjeve të dukshme në rrugën e marrëdhënies suaj.

•Jeni të gjithë për dramën, dramën, dramën

A e gjeni shpesh ju dhe partneri juaj në mes të ndonjë çështjeje apo problemi të ri?

A merrni shpesh vendime të nxituara të momentit bazuar në çështje jashtë marrëdhënies suaj?

A kaloni më shumë nga koha juaj me miqtë tuaj, duke bërë gjërat tuaja pa u konsultuar vërtet me njëri-tjetrin ose duke u përpjekur të bëni gjëra në çift? Atëherë ju jeni në një marrëdhënie dramatike dhe ujërat  janë të rrëmbyeshme.

Nëse jeni në një marrëdhënie dramatike, mund të dëshironi të rimendoni shpejt vendimet që po merrni, sepse njerëzit në këto marrëdhënie kanë dy herë më shumë gjasa se të tjerët të ndahen.

•Ju të dy jeni flutura sociale

A përfshin një natë perfekte të tjerët dhe një grup miqsh që i ndani të gjithë së bashku? A bëhet aktiviteti shoqëror një qendër e marrëdhënies suaj sepse e bëni së bashku në vend që të ndaheni dhe të shkoni në rrugën tuaj?

•Jeni të fokusuar te partneri juaj, dhe kjo duket

Ju pëlqen të kaloni kohë me tjetrin të rëndësishëm.

Ju bëni gjithçka së bashku dhe ndani hobi dhe kohë argëtuese njësoj, dhe kjo kohë e veçantë e lidhjes në fakt ju bën më shumë gjasa për të pasur një marrëdhënie shumë më të lumtur në të ardhmen.

A e shijoni kohën me partnerin tuaj dhe sigurohuni që të vendosni njëri-tjetrin në radhë të parë?

Atëherë ju jeni me fat që jeni në një marrëdhënie të fokusuar te partneri, e cila, sipas studimit, në përgjithësi ishte më e kënaqura!

Qëllimi i kategorizimit të këtyre marrëdhënieve është t’ju ndihmojë të kuptoni se ku jeni aktualisht dhe ku dëshironi të jeni.

Të ngjashme