Edukatorja i dërgon mamasë një video të djalit të saj që zbulon të gjitha gjërat e saj personale

5 muaj më parë

Djali i saj u tregon të gjithë fëmijëve të tjerë në çerdhe për biznesin e saj personal.

“Këtë video ma dërgoi çerdhja e djalit tim”, ka shkruar ajo.
I ulur në një tavolinë, vogëlushi i saj po fliste sinqerisht për ciklin menstrual të nënës së tij me këdo në afërsi, që ndodhi të ishin fëmijët e tjerë në çerdhen e tij.

“Ka një periudhë që po del gjak nga ‘shoqja’i mamit”, është filmuar djali i saj duke u thënë të gjithëve.
“Mamaja ime nuk ka ‘shoqe’. Pra, menstruacionet i dalin prej saj… nga buza e saj”.

Punonjësja e çerdhes që regjistroi videon mund t’i përgjigjej vetëm me dinjitet, “Uau”, e cila vetëm e bën gjithçka më qesharake.
Fatkeqësisht për këtë nënë, djali i saj nuk kishte mbaruar duke nxjerrë disa sekrete të tjera që ajo definitivisht nuk donte që ai t’i zbulonte.
“Ka flokë dhe ajo duhet të rruajë këmbën e saj,” vazhdoi djali i saj, duke i thënë punëtores së çerdhes, e cila përsëri, gazmore iu përgjigj me një “Oh, Uau” këtë herë. Përgjigja e saj vetëm e nxiti atë të zbulonte më shumë, dhe ai vazhdoi duke thënë: “Po. Ajo e rruhet”.

Fatkeqësisht, gjëra të tilla vijnë me territorin e të qenit prind për një fëmijë të vogël, i cili mund të përsërisë lehtësisht gjërat që synohen të qëndrojnë private dhe të diskutohen vetëm në shtëpi.
Nënat duhet të tregojnë kujdes ndaj ekspozimit perballë fëmijëve.

Të ngjashme