Edukatoret e çerdheve u kapën duke përdorur maska ​​të Halloween për të trembur fëmijët ‘e këqij’

4 muaj më parë

Katër punonjëse të çerdheve në Misisipi janë pushuar nga puna pasi një video virale tregon se ato trembin të vegjlit “të këqij” me maska ​​ Halloweeni.

Videoja, e cila është shpërndarë gjerësisht, përmban pamje nga dy incidente të veçanta, një nga shtatori 2022 dhe një tjetër më i fundit që ndodhi më 4 tetor 2022.
Videoja tregon edukatoret duke i frikësuar fëmijët me maska ​​të Halloween-it.
Në videot e marra në Qendrën Lil’ Blessings Child Care & Learning në Hamilton, Mississippi, edukatoret mund të shihen të veshura me një maskë të fytyrës fantazmë për Halloween ndërsa bërtisnin në fytyrat e fëmijëve.

Në një moment, shihet një grua e demaskuar duke dhënë udhëzime se cilët fëmijë kanë vepruar mirë dhe keq duke vënë në dukje të “këqinjtë” në mënyrë që të tremben nga punonjësja që mban maskën.

Pasi gruaja thotë se një fëmijë i ulur ka qenë “i keq”, punonjësi i maskuar i hidhet pranë fytyrës, i bërtet dhe e pyet: “A duhet të të nxjerr jashtë?”
Pronarja e çerdhes, Sheila Sanders, tha se ajo nuk ishte në dijeni të videove, sipas Northeast Mississippi Daily Journal.

Sanders i tha WTVA se një video u filmua në shtator, ndërsa tjetra u filmua kohët e fundit, megjithëse ajo nuk ishte në dijeni për videon që kishte ndodhur në shtator.

Ajo shtoi se sjellja e shfaqur nga ish-punonjësit nuk tolerohet në çerdhen e saj.

“Kam kontaktuar me licencën time dhe ajo është përfshirë,” tha Sanders.
“Njerëzit që i bënë ato akte nuk janë më me ne.”
“Ato u pushuan nga puna. Unë nuk isha këtu në atë kohë dhe nuk isha e vetëdijshme që po e bënin këtë. Unë nuk e fal këtë dhe nuk e kam bërë kurrë. Unë thjesht dua të them se janë marrë masa.”

Burimi:YourTango

Të ngjashme