Kryefjala Logo

E vetmja gjë që duhet të mbani pranë shtratit tuaj për të thithur energjitë negative

14 Nëntor, 2022 | 2:18 pm

Nuk ka asnjë mënyrë teknologjike për të matur energjinë pozitive dhe negative, por të gjithë e dinë se si ndihen.

Energjia mund të jetë e brendshme ose e jashtme.
Mund të vijë nga njerëzit dhe rrethanat me të cilat jeni rrethuar, ose mund të fillojë në psikikën tuaj.

Mbajtja e një gote me ujë është e vetmja gjë që duhet të keni pranë shtratit për të thithur energji negative.
Disa besojnë se një gotë e thjeshtë me ujë pranë shtratit tuaj mund t’i pengojë shpirtrat e këqij të ju sulmojnë natën.
Uji supozohet të trembë shpirtrat e këqij dhe energjinë e tyre negative.

Në kulturën kubane, një gotë ujë jo vetëm që ju mbron nga shpirtrat e këqij dhe energjia negative, por gjithashtu sjell fat të mirë.

•Vendosja e një limoni nën shtrat mund t’ju pastrojë nga energjia negative.
Nëse tashmë jeni duke përjetuar negativitet dhe dëshironi ta largoni atë nga jeta juaj, provoni të vendosni një limon nën shtratin tuaj ndërsa flini.

Pritini limonin në katër pjesë pa e ndarë plotësisht dhe spërkatni me kripë brenda. Vendoseni nën shtratin tuaj, poshtë vendit ku do të jetë zemra juaj dhe lëreni aty derisa kristali të kristalizohet.

•Largoni energjinë negative dhe sëmundjet me kone pishe
Bishtat e pishës nuk janë vetëm për të siguruar një aromë të mirë në shtëpinë tuaj gjatë festave.
Varja e një prej saj mbi shtratin tuaj mund të mbajë larg sëmundjet.
Kjo është më efektive kur praktikohet gjatë muajve të ftohtë, kështu që ju merrni atë erë shumë të njohur dhe përfitimin e shtuar të qëndrimit të shëndetshëm fizikisht dhe emocionalisht.

Të ngjashme