Kryefjala Logo

E re brenda, e re jashtë me këto mënyra

2 vite më parë

Edhe pse me kalimin e kohës ndjejmë peshën e viteve,duhet të kujdesemi për veten që të “fitojmë” mbi vitet në kurriz.
Duhet ti ktheni në zakon këto katër metoda për tu dukur gjithmonë të reja.

1-Konsumoni tre vakte tê shëndetshme

2-Bëni proteinat protagoniste të dietës tuaj

3-Merrni vitaminë D sepse është shumë e rëndësishme.Kur e ndjeni veten të lodhur merrni disa tableta.

4-Ngrini pesha që të mbani trupin në formë dhe bëni ecje të gjata.

Të ngjashme