E ke shoqe të ngushtë?Vetëm nëse përgjigjesh me “Po” në këto pyetje

3 muaj më parë

1-A jeni gjithmonë aty për njëra-tjetrën?

Shoqëria e vërtetë duket në momentin kur fizikisht dhe mendërisht jeni aty për njëra-tjetrën dhe nuk ka asgjë që e ndalon këtë.

2-I besoni verbërisht njëra-tjetrës?

Besimi është çështje shumë delikate dhe e rëndësishme. Keni çelësat e shtëpisë së njëra-tjetrës, shikoni pa frikë celularin e shoqes, apo keni foto të njëra-tjetrës ku dukeni shumë keq?

Dhe ai tregoni sekretet shoqe pa pasur siklet? Nëse po, jeni mike të vërteta.

3-E mbështesni njëra-tjetrën pa gjykuar?

Ndonjëherë frika më e madhe që na ndalon të jemi të sinqertë me shoqen e ngushtë, është frika nga gjykimi. Nëse ju nuk e ndjeni këtë dhe kurrë nuk keni pasur siklet të ndani dhe gjëra nga të cilat ju vjen turp me shoqen tuaj, atëherë keni një mike për jetë.

Të ngjashme