Kryefjala Logo

E dinit se jeni të verbër ndaj ngjyrave nëse nuk i dalloni këto personazhe?

7 Qershor, 2021 | 9:35 am

Është një gjendje që prek rreth 3 milionë njerëz në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, megjithatë shumë njerëz nuk e dinë që janë të verbër në këtë drejtim.

Imazhet kanë fytyrat e njerëzve të famshëm të fshehur në to dhe nëse nuk mund t’i shihni ata, mund të jeni të verbër në disa ngjyra.

Shkoni poshtë për të zbuluar se kush janë fytyrat e famshme!

Shumë njerëz të shquar janë të verbër në ngjyra, duke përfshirë Keanu Reeves, Eddie Redmayne, Elton John dhe Meatloaf.

Mark Zuckerberg, tha që ai madje zgjodhi logon blu të Facebook , sepse ishte më lehtë të dallohej!

Stephen Hannan, Drejtor i Shërbimeve Klinike në Optical Express, tha: “Ne duam të rrisim vetëdijen për këtë gjendje pasi, edhe pse është e padëmshme fizikisht, të sëmurët mund të ndjehen të stigmatizuar.

Kush është ky personazh?

DAE3D9E1 75C8 407E B578 D817BD26EC60

6A52957D 42F3 4269 BBAB DBD8A27D7B30

1469B7F5 C822 475A B522 87BA61869BE3

Të ngjashme