Kryefjala Logo

E diela nuk ka qënë kurrë më e bukur për këtë shenjë horoskopi

27 Gusht, 2023 | 1:37 pm

Sot është një ditë e shkëlqyer për t’u fokusuar në ëndrrat tuaja dhe qëllimet tuaja monetare për të ardhmen.

Si dëshironi që jeta juaj të duket tre vjet nga tani?

Ku mund të investoni kohën, energjinë dhe përpjekjet tuaja për të korrur shpërblime në të ardhmen?

Është koha për të qenë të guximshëm tani dhe për të bërë atë që ju duket e drejtë dhe jo atë që do të miratohet nga rregullat arbitrare të shoqërisë.

•Peshqit

Peshqit, energjia është në favorin tuaj sot, por ju mund të sabotoni fatin tuaj të mirë nëse lejoni që pasiguritë ose çështjet e vetëvlerësimit t’ju pengojnë.

Disa prej jush janë rritur në mjedise që ju kanë goditur ndjenjën e vetvetes dhe ju kanë bërë të besoni gabimisht se jeni të dobët ose të paaftë. Për të tjerët, ndjeshmëria juaj natyrore ju bën t’i merrni gjërat në zemër, të cilat shumica do t’i konsideronin të parëndësishme.

Nëse i kujtoni vetes se meritoni gjëra dhe mundësi të mira, nuk do të largoheni nga ajo që është menduar për ju.

Hëna në Bricjap dhe Saturni dhe Peshqit janë ndikimet tuaja kryesore astrologjike sot.

Dëshira për të vazhduar të shtyni dhe të mos bëni një pushim mund të shfaqet papritmas tek ju.

Mos e lini të zërë rrënjë.

Ndonjëherë, të bësh shumë mund të dëmtojë në vend që të ndihmojë, duke ju bërë më të ngadaltë në planin afatgjatë.

Një ritëm i qëndrueshëm me pushime të konsiderueshme do t’ju ndihmojë të kaloni më mirë distancën.

Çfarë do të bënit nëse nuk do të kishit pengesa dhe askush nuk do t’ju thoshte se nuk mund të bëni diçka?

Kush është modeli juaj?

Cilat mendoni se janë cilësitë që duhet të zotërojë një miku më i mirë?

Kristalet blu do t’ju ndihmojnë të ankoroheni këtu dhe tani, duke ju lejuar të vazhdoni të përfitoni nga dhuratat tuaja intuitive.

Të ngjashme